Dati frau liber elegantei, originalitatii si fanteziei voastre

La lucru

Totul depinde de serviciul pe care-1 aveti si de constrangerile pe care acesta vi le impune.

In uniforma? Daca purtati o uniforma sau o tinuta stricta, regulamentara, va trebui sa va restrangeti fantezia. in cazul in care tinuta impusa va permite totusi un grad de libertate, va veti putea marca personalitatea prin alegerea judicioasa a accesoriilor — al caror numar si grad de stralucire vor fi lasate la aprecierea voastra.

In taior? Compleurile taior purtate in firme sau in administratie sunt arareori de o veselie nebuna. Asadar, adaugarea unei bro- se sau a unei esarfe colorate, a unei perechi de cercei sau a unei coafuri mai deosebite va vor putea insori un pic tinuta obisnuita.

La serviciu, la intalniri

Nu este nevoie sa va lasati farmecul la vestiar, insa este inutil sa-i adaugati ceva. Un taior de calitate, iata tinuta care este oricand valabila si nu se demodeaza niciodata. Pantalonii si bluza sunt elementele de baza. Cateva accesorii va vor ajuta sa va puneti totul in valoare. Decolteurile adanci si fustele foarte scurte? Numai daca intentionati sa fiti apreciata de colegii vostri pentru calitatile voastre fizice… Un joc cu doua taisuri!

Seratele

Dati frau liber elegantei, originalitatii si fanteziei voastre. Veti aduna din toata cartea sfaturi care va vor ajuta sa straluciti. Cu riscul de a emite un truism, nu uitati totusi ca exista o mare varietate de serate: tocurile inalte de la cocktail nu va vor permite neaparat sa va incheiati noaptea dansand samba in cel mai in voga local latino de noapte. A fi stapan pe situatie inseamna a prevedea totul.

Imprejurarile: fara confuzie intre genuri!

Un lucru este clar: nu va imbracati la fel pentru un dejun de afaceri ca pentru o cina cu barbatul iubit. Cateva precizari sunt totusi necesare.

O receptie, un cocktail, o serata sic

Na aflati acolo pentru a fi vazuta, nu-i asa? O rochie frumoasa, bine croita, pantofi negri eleganti, unul sau doua accesorii si s-a rezolvat. Simplu si rafinat Evitati pantalonii (sunt totusi mai putin feminini — exceptand cazul in care aveti 1,80 m inaltime si picioare interminabile). Puteti fi, de asemenea, mai extravaganta — aceasta depinde, evident, de stilul seratei respective.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*